444 88 07
TR TR EN RU DE
Ailelere Özel

Ailelere özel hizmetlerimiz ile sorunsuz bir aile tatilinin tadını çıkarın. Kendini işine adamış mini club ekibimiz, çocukları heyecan verici etkinliklerle eğlenirken ebeveynlerin de rahatlayıp kendi zamanlarının tadını çıkarmasını sağlar. Bebekli aileler için biberon ısıtıcıları, bebek banyoları, monitörler, sterilizatörler ve bebek arabaları gibi temel olanakları içeren kapsamlı bir bebek paketi sunarak hem ebeveynler hem de küçük çocuklar için konforlu ve rahat bir konaklama sağlıyoruz. Sevdiklerinizle unutulmaz anlar yaşamanız için küçük detayları önemsiyoruz.

Çocuk Bakımı

Ailenizin tüm üyeleri için konfor sunuyoruz. Tatilde ebeveynler kendi kişisel özgürlüklerini yaratırken, çocuklarınız da eğlenceli saatler geçirebilir! Tatilde boş zamanınızın kaliteli geçmesi için çocuk bakım ekibimizin desteğinden yararlanabilirsiniz.

Bebek Paketi

Sizlerin ve çocuklarınızın keyifli bir tatil geçirmesi için bebekli ailelere özel hizmetler sunuyoruz. Check-in sırasında Misafir İlişkileri ekibimiz size bebeklere özel konseptimiz hakkında detaylı bilgi verecektir.

Bebek (0-3) Paketi: Rezervasyon işlemi sırasında talep etmeniz halinde size biberon ısıtıcısı, bebek küveti, bebek telsizi, biberon sterilizatörü ve bebek arabası sağlayabiliriz.

KURUMSAL
BİZİ TAKİP EDİN
facebook icon instagram icon linkedin icon twitter icon youtube icon tiktok icon pinterest icon spotify icon
apple store icon android store icon