444 88 07
TR TR EN RU DE
SPA Uygulamaları

Spamız, bedeninizi ve zihninizi dinlendirmek için mükemmel bir yerdir. Uzman ekibimizin sihirli dokunuşlarıyla kendinizi şımartın ve dinlenme anlarının tadını çıkarın. Özel masaj uygulamalarımız, cilt ve vücut bakım uygulamalarımız, hidroterapi ve daha fazlası, enerjisini yenilemek isteyenleri bekliyor.

Hidroterapi

Özel spa ve sağlıklı yaşam uygulamalarımızı keşfedin ve kendinizi gevşemek ve rahatlamak üzere profesyonel ekibimize bırakın. Size kusursuz bir his ve mükemmel bir görünüm kazandıracak bakımlarımızı deneyimleyin.

Masajlar

Her dokunuşta enerji depolamanıza yardımcı olan, bağışıklık sistemini güçlendiren ve stresinizi azaltacak masajların canlandırıcı etkisini keşfedin.

Cilt Bakımı

Tatilde kendinizi ışıltılı bir ciltle ödüllendirin. Uzman ekibimiz, cildiniz için doğru cilt bakımını sağlamak için gelişmiş tedaviler uygular.

Vücut bakımı

Vücudunuzun ihtiyacı olan her şey spa merkezimizde sizi bekliyor. Arındırıcı ve dengeleyici spa uygulamalarımızın size verdiği yenilenmiş enerjinin keyfini çıkarın.

Manikür & Pedikür

Kimse tatildeyken manikür ve pedikürünü ihmal etmek istemez. Yenilenme hissini yaşayın ve mükemmel sonuçların keyfini çıkarın.

KURUMSAL
BİZİ TAKİP EDİN
facebook icon instagram icon linkedin icon twitter icon youtube icon tiktok icon pinterest icon spotify icon
apple store icon android store icon