444 88 07
TR TR EN RU DE
Özel Günler için Özel Etkinlikler

Özel etkinliklerimiz, özel gününüzün benzersizliğini yansıtır ve unutulmaz anılar yaratmanıza olanak tanır. Kişiye özel aranjmanlarımızla sevdiklerinizin doğum günleri için mükemmel sürprizler hazırlayabilir, romantik bir balayı planlayabilir veya iskelede özel olarak hazırlanmış masanızda gün batımının keyfini çıkarabilirsiniz.

Özel günler hiç bu kadar güzel ve etkinlikler hiç bu kadar zahmetsiz olmamıştı! Özel organizasyonlarınızı dilediğiniz gün, saat ve mekanda organize etme imkanı sunuyoruz.

Romantik Akşam Yemeği

Romantik bir akşam yemeği ile yıldızların altında büyüleyici bir akşam geçirin. Kendinizi lezzetli yemekler ve özel şaraplar eşliğinde anın büyüsüne kaptırın. Mum ışığının yumuşak parıltısı ve tercih edeceğiniz alanın eşsiz manzarası unutulmaz bir yemek deneyimi sunacak ve unutulmayacak anılar yaşatacaktır.

Doğum Günü Partileri

Özel gününüzü dilediğiniz gibi kutlayın! Her ayrıntıyla ilgileniyoruz ve sizin için kişisel ve unutulmaz bir kutlama organize ediyoruz. Dekorasyon ve temalı ambiyanstan özel tasarlanmış menüye ve çeşitli sürprizlere kadar doğum gününüzün neşe, kahkaha ve değerli anlarla dolu geçmesini sağlıyoruz.

Balayı Paketi

Aşk ve romantizm dolu yolculuğunuza balayı paketimizle başlayın. Romantik dokunuşlarla süslenmiş ve nefes kesen manzaralara sahip lüks konaklama birimlerinde rahatlayın. Kalıcı anılar yaratan spa uygulamaları, özel yemek deneyimleri ve kişiselleştirilmiş sürprizlerle kendinizi şımartın. Aşkınızı kutlamanız ve keyifli bir balayı deneyimine başlamanız için size mükemmel bir atmosfer yaratalım.

Sevgililer Günü

Yılın en romantik gününü kişiye özel bir Sevgililer Günü deneyimi ile kutlayın. Kaliteli şaraplarla eşleştirilmiş lezzetli yemeklerden oluşan bir menü ile mum ışığında iki kişilik bir akşam yemeğinin tadını çıkarın. Bu Sevgililer Günü'nü ekstra özel kılacak romantizm ve içten jestlerle dolu büyüleyici bir atmosferde aşkın büyüsünü deneyimleyin.

Babymoon

Çocuğunuzun doğumunun coşkulu beklentisini şımartıcı Babymoon paketimizle kutlayın. Rahatlatıcı spa uygulamalarıyla dinlenin ve gençleşin, lezzetli yemeklerin tadına varın ve dinlendirici bir atmosferde huzurlu anların tadını çıkarın.

Baby Shower

Ailenizin yeni üyesinin yaklaşan doğumunu unutulmaz bir bebek partisi ile kutlayın. Sizin için tematik dekorasyondan, lezzetli ikramlar ve tatlı sürprizlere kadar tüm detayları düşünüyoruz. Sevdiklerinizi bir araya getirerek hayatın harikalarını kutlarken neşeli anılar yaratın.

Evlilik Yıldönümü Kutlamaları

Sevdiklerinizle özel anılarınızı hatırlayın! İster ilk yıl dönümünüz, ister önemli bir dönüm noktası olsun, isteklerinize göre unutulmaz bir deneyim sunuyoruz. Sonsuz aşkınızı kutlarken kendinize romantik bir akşam yemeği ile şımartın, kişisel sürprizlerin tadını çıkarın ve kalıcı anılar yaratın.

Yılbaşı Partisi

Eski yıla elveda diyin ve yeni yılı muhteşem Yılbaşı partimiz ile karşılayın. Heyecan, eğlence ve kutlama dolu bir akşam geçirin ve yeni yıla sevdiklerinizle başlayın. Yılbaşı gecenizi unutulmaz kılacak canlı ve şenlikli bir atmosferde göz kamaştıran havai fişeklerin, canlı performansların ve özel olarak tasarlanmış menünün keyfini çıkarın.

KURUMSAL
BİZİ TAKİP EDİN
facebook icon instagram icon linkedin icon twitter icon youtube icon tiktok icon pinterest icon spotify icon
apple store icon android store icon