444 88 07
TR TR EN RU DE
Kişiselleştirilmiş Hizmetler

Kendinizi size özel pavilyonlarla şımartın, büyüleyici alakart restoranlarımızda dünya mutfaklarını deneyimleyin veya vegan menümüzden enfes bitki bazlı yemeklerin tadına varın. Oda servisi ve özel içecek seçeneklerinin rahatlığının keyfini çıkarın. Kapsamlı transfer hizmetimiz ile en konforlu şekilde seyahat edin. Esnek check-in ve check-out seçenekleriyle tatil sürenizi en verim şekilde kullanın ve daha lüks bir deneyim için daha yüksek bir oda kategorisine geçiş yapın.

İskele ve Pavilyonlar

Pavilyonlarımızın estetik atmosferinin keyfini çıkarın ve size özel alanın huzurunu deneyimleyin. Sadece size ve ailenize özel konfor ve ayrıcalıklı hizmetle kendinizi şımartın. Her ihtiyacınızın karşılandığından emin olmak için özel butler hizmetimiz gün boyu hizmetinizdedir. Özel menü seçenekleri ve Premium içeceklerden nefes kesen manzaralara ve lüks detaylara kadar her şey size eşsiz bir tatil deneyimi sunmak için özenle düşünüldü.

À la carte Restoranlar

Deneyimli şeflerimiz, Türk ve dünya mutfaklarından enfes lezzet deneyimleriyle damağınızı şımartacak ve unutulmaz anlar yaratacaktır. Her biri eşsiz bir mutfağı ve kültürü temsil eden büyüleyici alakart restoranlarımızda damak tadınıza hitap edecek çok çeşitli seçenekler bulacaksınız. Geleneksel Türk mutfağından Akdeniz İtalyan yemeklerine, taze deniz ürünlerinden geleneksel Uzakdoğu mutfağına kadar leziz yemeklerin tadına varın.

Vegan Menü

Sürdürülebilir alışkanlıklarınızı desteklemenin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu yüzden tercihlerinize göre özel menüler oluşturuyoruz. Sağlıklı yaşam tarzının bir parçası olarak, size özel yemeklerle tatiliniz boyunca yemeklerinizi kişiselleştirme özgürlüğü sunuyoruz. Enfes vegan menümüzle her gün kendinizi çeşitli lezzet deneyimleriyle ödüllendirin.

Size mümkün olan en iyi hizmeti sağlayabilmemiz için, taleplerinizi giriş gününüzde misafir ilişkileri departmanımıza bildirmenizi rica ederiz.

Oda Servisi

Oda servisi hizmetlerimiz, gününüzü zenginleştirmek için sadece bir telefon uzağınızda. Dilediğiniz yiyecek ve içecekleri en kısa sürede odanıza ulaştırarak dört duvar arasında mükemmel vakit geçirmenizi sağlıyoruz.

Özel İçecekler

Özel içecek seçeneklerimiz ile ferahlatıcı anlar yaşayın. Alkol menümüz özenle seçilmiş markalardan oluşmaktadır ve her zaman hizmetinizdedir.

Transfer

Size sorunsuz bir tatil deneyimi yaşatmak için yola çıktığınız andan itibaren size özel hizmetler sunuyoruz. Havalimanı ile tesisimiz arasında konforlu bir yolculuk yapmanızı sağlıyor, gezileriniz için transferler ile tatiliniz boyunca size destek oluyoruz. Kapsamlı transfer hizmetimiz ile bize istediğiniz zaman, istediğiniz yerden ulaşabilirsiniz.

Erken giriş / geç çıkış

Tatilinizi planlayabilmeniz ve varış ve gidiş günlerinizde özgürce hareket edebilmeniz için erken giriş ve geç çıkış seçenekleri sunuyoruz. Dilediğiniz saatte odanıza giriş yapabilir, ayrılış gününüzün huzur içinde tadını çıkarabilirsiniz.

Daha yüksek bir oda kategorisine geçiş

Üst kategori odalara geçiş hizmetimiz, tatilinize daha yüksek bir kategoriye karşılık gelen başka bir odada devam etme fırsatı sağlar. Müsaitlik durumuna göre farklı oda kategorilerimizde konaklayarak daha.

KURUMSAL
BİZİ TAKİP EDİN
facebook icon instagram icon linkedin icon twitter icon youtube icon tiktok icon pinterest icon spotify icon
apple store icon android store icon