444 88 07
TR TR EN RU DE
Workshoplar & Kurslar

Atölyelerimizde çanak çömlek ve ebru sanatının büyüleyici dünyasını keşfederken yaratıcılığınızı serbest bırakın ve kendinizi keşfetme yolculuğuna çıkın.

Çömlekçilik atölyesinde kili kendi ellerinizle şekillendirmek ve kişiselleştirilmiş eserler şeklinde hayal gücünüzü hayata geçirmek için eşsiz bir fırsatınız olacak. Deneyimli eğitmenlerimiz, uzmanlıklarını paylaşarak sanatsal potansiyelinize ulaşmanız için size ilham vererek süreç boyunca size rehberlik edecek.

Alternatif olarak, farklı yüzeylerde farklı desenler yaratma tekniklerini öğrenerek ebru sanatını deneyimleyebilirsiniz. Ebru sanatında ustalaşırken birleşen renklerin ve akıcı hareketlerin dünyasını keşfedin.

İster yeni başlayan ister deneyimli bir sanatçı olun, atölyelerimiz tüm beceri seviyelerine göre düzenlenmiştir ve klasik tatil aktivitelerine yaratıcı bir alternatiftir.

Çömlekçilik ve ebru atölyelerimizle, yalnızca sanatsal yeteneklerinizi geliştirmekle kalmayacak, aynı zamanda Sherwood Resorts & Hotels'te geçirdiğiniz zamanın değerli hatıraları olacak somut sanat eserleri yaratacaksınız. Çevrenizin güzelliğinden ilham alan ve yetenekli öğretmenlerimizin uzmanlığının rehberliğinde, yaratıcılığınızı serbest bırakın ve benzersiz eserlerle kalıcı bir izlenim bırakın.

KURUMSAL
BİZİ TAKİP EDİN
facebook icon instagram icon linkedin icon twitter icon youtube icon tiktok icon pinterest icon spotify icon
apple store icon android store icon