444 88 07
TR TR EN RU DE
Indigo

Indigo'da sizleri ayrıcalıklı hissettirecek olağanüstü bir tatil deneyimi yaşamaya davet ediyoruz. Akdeniz'in tüm dinlenme anlarından konforlu mekanlara ve lezzetli mutfak maceralarına kadar, tatilinizin her yönü olağanüstü.

Duyularınızı şımartın ve Indigo'nun ruhunuzu şımartmak ve tatilinizin keyfini tam anlamıyla çıkarmak için çeşitli yollar sunan özel tekliflerine dalın.

Indigo Gusto

Indigo Gusto, sizi lüks ve ayrıcalığın beklediği bir lezzet dünyasına davet ediyor. Kalıcı bir izlenim bırakan Akdeniz etkileriyle unutulmaz mutfak deneyimlerinin tadını çıkarın. Sevdiklerinizle birlikte keyifli sohbetler eşliğinde restoranın zarif ortamının tadını çıkarın. Mükemmeliyetçi misafirleri hedefleyen Indigo Gusto, Türk ve dünya mutfaklarından enfes lezzetleri ile eşsiz bir deneyim sunuyor.

Indigo Beach Club

Indigo Beach Club'ta ayrıcalıklı bir plaj deneyimi sunuyoruz. Kumlu plajımızda veya konforlu pavilyonlarımızda güneşlenirken ve deniz melteminin tadını çıkarırken kendinize, ailenize ve sevdiklerinizi size özel hizmetlerle şımartın. Her ihtiyacınızın karşılandığından emin olmak için özel butler hizmetimiz gün boyu hizmetinizdedir. Seçkin bir plaj deneyimi için özenle tasarlanmış menüler, seçkin yemekler ve içecekler ile kendinizi şımartın.

KURUMSAL
BİZİ TAKİP EDİN
facebook icon instagram icon linkedin icon twitter icon youtube icon tiktok icon pinterest icon spotify icon
apple store icon android store icon